Faaborg-Midtfyn

I Faaborg-Midtfyn Kommune mødes vi i
Hjerneskadecenter i Hillerslev, 

Her mødes vi hver mandag aften til social hygge og samvær.

1. mandag i hver måned har vi fællesspisning, social hygge og fællesskab. Vi aftaler fra gang til gang hvad vi skal have at spise, og det koster 50.- kr. at deltage – (betalingen er for maden alene) og er der overskud på madkontoen sparer vi op til noget lækkert!

2. mandag i hver måned er det ren MANDEAFTEN, kun for mænd og her starter vi med at spise sammen, en god middag, som vi laver i fællesskab, lidt god vin, en øl eller sodavand, efter hvad man nu engang er til! Prisen afhænger selvfølgelig af hvad vi skal have at spise!

3. mandag i hver måned er der dømt spilleaften, vi mødes og hygger nogle timer med forskellige spil, alt lige fra kort til skak/backgammon eller bare et slav Ludo, maden har vi enten selv med hjemmefra, eller vi kører en tur på den lokale grill, for at stille sulten! (Egenbetaling)

4. mandag i hver måned er det TØSEAFTEN – så er det pigernes tur til at mødes og spise, strikke snakke og hygge sig! Man aftaler fra gang til gang hvad man ønsker at spise, og ofte er det sådan at man uddelegere opgaverne, alle har noget med, og borddækning, servering og opvask deles man om!

Er der en 5. mandag i måneden er denne afsat til et foredrag. Bestyrelsen bestræber sig på at finde en foredragsholder der kan fortælle om relevante emner som vi gerne vil høre mere om, det kan være alt lige fra videnskab om hjernen, til en rejseberetning fra et sted i verden.

Hver mandag og onsdag formiddag har vi malerhold fra kl. 9:00 til kl. 12:00.

Kirkegyden 1 B, Hillerslev, 5750 Ringe

Hjerneskadeforeningen Sydfyn’s kontor flytter til nye lokaler!

Vi har i lokalafdelingen oprettet et moderne kontormiljø, for at lette presset på os. Tidligere var kontor og privaten, et og samme sted.
Dette er nu ændre, da vi har fået mulighed for at leje os ind på den tidligere Guldhøj Skole, i Ringe. Her vil alt fremtidigt kontorarbejde i foreningen foregå fra.
Du er meget velkommen til at kigge forbi, når vi er på kontoret, der er altid kaffe på kanden, og en stol at sidde på!
Vi er der mandag, tirsdag og torsdag fra klokken ca. 8:00 til 12:00

Husk på: Liv der reddes – skal også leves!

Stor TAK til Bente’s Bageri Ryslinge

for de flotte lagkager.