Vi gik Bornholm Rundt på kun 6 dage

Den 14. maj var der afgang fra Odense banegårsplads i 4 minibusser kørte vi afsted. Vi skulle nemlig til Bornholm og gå denne dejlige ø hele vejen rundt.
En strækning på ikke mindre end 120 kilometer, fordelt over 6 dage, med ca. 20 kilometer hver dag.
Turen var tilrettelagt af Lokalafdeling Sydfyn & Øerne, og arrangeret af Lonnie Braagaard og Frank Andersen.

Idéen til turen opstod på en sheltertur på Drejø, hvor vi gik rundt på øen, og her opsprang idéen om en længere tur, og en foreslog at vi gik Bornholm Rundt. Vi tænkte lidt over tingene, men blev ret hurtigt enige om at det kunne være en spændende opgave og helt sikkert en udfordring for mange. Men hvorfor kun Lokalafdeling Sydfyn & Øerne, vi ville brede det ud til hele landet, få så mange med som overhovet muligt, så Hjerneskadeforeningens mange lokalafdelinger fik et skriv omkring turen, og heldigvis var der flere der reagerede på vores henvendelse.

For at kunne gennemføre turen havde vi indhyret Naturterapeut Kirsten Heide, der som noget at det første skulle tage et smut til Bornholm for at undersøre muligheden for at gå på kyststien hele vejen rundt Bornholm.
Det var en glad og tilfreds Kirsten Heide der efterfølgende fortalte at det var en mulighed, selvom den nok var temmeligt udfordrende sine steder. Kirsten Heides efterfølgende opgave var at agere “Tovholder” på Kyststien når vi kom til Bornholm.

Så gik det store planlægningsarbejde i gang, der skulle findes overnatning på Bornholm, og vi startede med at booke både Storløkken Feriecenter og Æblehaven Feriepark – jo vi havde store planer, for vi ville jo gerne sætte aftryk ikke kun på Bornholm men også i folks bevisthed omkring Hjernesladeproblematikken.
Lonnie søgte fonde til at betale nogle af omkostningerne, og vi var heldige at få penge fra 3 fonde, der alle synes rigtigt godt om denne idé med at Gå Bornholm Rundt 2022. En stor tak til Trygfonden, Spar Nord Fonden og Jascha Fonden, som alle har doneret store beløb, så turen kunne gennemføres.