Er du frisk og har du mod på en vandretur Bornholm rundt, så har vi planlagt turen i uge 20 – 2022.

Turen er for alle, uanset dit handikap. Vi har planlagt at GÅ Bornholm Rundt, og vores ønske er at skabe synlighed og  opmærksomhed på Hjerneskadeområdet og med de udfordringer en hjerneskadet person måtte have! Vil du med Bornholm rundt, og få en fantastisk oplevelse i dejlige maj måned, hvor naturen byder sig fra sin fineste side, og hvor du kommer til at opleve Bornholm på en helt anden måde, end på en almindelige ferietur.

 

Så langt er der at gå.

Kyststien på Bornholm følger kysten hele vejen rundt om Bornholm, og de 106 km er en dejlig måde at opleve Bornholm på.
Vi går ca 20 kilometer hver dag i 6 dage, eller hvor langt du nu kan gå, med udgangspunkt i Æblehaven Feriepark, hvor vi bor i hele den uge turen tager.

På turen rundt kommer man igennem mange af Bornholms små og større byer. Man vil også komme forbi Bornholms mere end 30 havne og fiskerlejer. Det meste af turen foregår dog i uforstyrret natur, hvor klippelandskaber og sandstrande alle tilbyder dig vide udsigter over Østersøen.
Turen er planlagt for alle medlemmer af Hjerneskadeforeningen, og er velegnet som familietur for både store og små! Eneste krav er at man deltager i det omfang man kan, på vandreturen rundt om skønne Bornholm.

Vi har allerede nu booket Æblehaven Feriepark, da vi regner med at der er rigtigt mange der gerne vil med på denne tur. 

Da vi håber på at rigtigt mange fra de andre lokalafdelinger også ønsker at deltage, ser vi frem til en begivenhed, der sætter fodspor ikke kun på Bornholm, men også i bevidstheden om hvem vi er – Hjerneskadeforeningen!

 


Turen starter dagen efter, og første dag går vi til Hasle Havn, hvor vi bliver samlet op af store busser, og kørt tilbage til Æblehaven Feriepark, hvor der er mulighed for at deltage i aftensmaden (mod betaling), eller lave sin egen mad i Ferieparken! 
Mens vi går rundt, vil der selvfølgelig være følgebiler med på hele turen, med koldt vand, en snack og andet som du vil kunne få brug for på din tur! 
Er du udmattet og ikke orker mere, kan du få et lift med en af følgebilerne, som gerne kører dig retur til Ferieparken EFTER frokost.

ALT DET PRAKTISKE:

Du skal selv sørge for transporten til Bornholm.
(Er du medlem af Lokalafdeling Sydfyn, hjælper vi gerne med transporten til- og fra Bornholm. Spørg din lokalafdeling om de giver et tilskud til turen?)

I Æblehaven Feriepark bliver vi indkvarteret i lækre feriehytter, hvor vi skal bo hele ugen.

 ØKONOMI:

Hytterne kost 5000,- kroner, og derfor er prisen som nedenstående.

Jeg ønsker eget værelse, i delt hytte med 1 eller 2 andre: Prisen er for dig, 2500.- Kr.
Jeg ønsker at dele et værelse med en anden af samme køn (eller min mand/kone): Prisen for dig er 1250.- Kr. Du bor med op til 3 andre i hytten.
Jeg ønsker at bo for mig selv, uden andre:   5000.- Kr. 

Dertil kommer der forplejning.

Vil du med på turen, så er det nu du skal tilmelde dig. Du skriver på mail@hjsf-sydfyn.dk, eller ringer til Lonnie på 2020 4080 og siger at du selvfølgelig gerne vil med Bornholm Rundt, samtidig indbetaler du tilmeldingsgebyret, som sikre dig at du har reserveret en plads.

Tilmeldingsgebyret på 1.000,- kr.* som skal være indbetales ved tilmelding, trækkes fra den endelige pris, som skal være indbetalt senest 1/2-2022

TILMELD DIG ALLEREDE NU

 

Æblehaven Feriepark
Opdateret 18/2-2021

Turen rundt Bornholm

Forplejning

Transport
Opdateret 18/2-2021

Hvad koster det? Opdateret 18/2-2021

T-Shirt og Sponsor

Tag med som GÆST eller Heppekor

Kontaktformular

Referater og informationer

Besøg også vores FAACEBOOK SIDE

Projektet gennemføres med støttet fra: