Ja så er det sikkert og vist, at vi går Ærø rundt i maj 2023.

I maj måned 2022 gik vi Bornholm Rundt, og det blev en oplevelse og succes helt uden sidestykke. Vores mange glade vandrere travede den Bornholmske granit flad, og fik sat fodspor ikke kun på Bornholm med også i tv og aviser. Jo det var en tur mange ikke glemmer, og derfor gør vi det (næsten) igen. Denne gang går vi Ærø rundt, lige fra Marstal over Ærøskøbing til Søby og tilbage igen via Voderup Klint, så vi får travet hele øen rundt.
Turen er denne gang tilrettelagt så vi bor på Hotel Ærø i Marstal fra 15/5 til 20/5, hver dag er der 15 kilometer travetur (eller det du nu kan) – og selvfølgelig har vi vores følgebiler med, så du ikke bliver efterladt når du ikke kan gå mere.
Det bliver samme system som på Bornholm, når du ikke føler du kan vandre længere, hopper du ind i følgebilen og får et lift. Følgebilen kører dig tilbage til hotellet efter frokost. Og igen er reglen at du skal ud og gå hver dag, medmindre du er kommet til skade, eller andet forhindre dig i at trave Ærø flad.

RUTEN – 
Ruten er endnu ikke helt fastlagt, men planen er at vi går fra Marstal, til Ærøskøbing, (15 km) til Søby, (15 km) til Voderup Klint, (14 km) og afslutning i Marstal (12 km)

Hver morgen
Dog ikke den første morgen-, bliver vi hentet af en stor turistbus der kører os til den forrige dags slutpunkt, og om aftenen bliver vi hentet igen af bussen, som kører os tilbage til hotellet, hvor der er aftensmad, og senere i de tilstødende lokaler serveres der kaffe.
Vi har allerede nu booket et stort antal værelser, på Hotel Ærø, så vi er sikre på, at der er plads til alle dem der vil med. Prisen er 2.995,- kroner inkl. Forplejning.
BEMÆRK. Hotel Ærø i Marstal er et voksenhotel og der er derfor ikke mulighed for at få personer under 18 år med.

Ophold 15.05.2023 – 20.05.2023
5 x Overnatning i standard dobbeltværelse (mulighed for luksusværelse mod merpris)
5 x Stor morgenbuffet
4 x Madpakke/sandwich til vandretur (inkl. 1 styk kildevand)
5 x 2-retters aftenmenu
5 x Aftenkaffe
1 x Ærøpandekager (serveres efter aftenmenu)

Hotel Ærø i Marstal byder også på stort gratis Fitnesslokale og gratis indendørs svømmebassin, når musklerne skal strækkes og derefter blødgøres i det lune vand.

Hotellet ligger i Marstal og ikke langt fra centrum eller havnen, hvor aftenturen kan nydes i ro og mag.

Pris pr. pers. 2,995,- kr.
Tillæg for enkeltværelse 1250,-

Tilmelding til Lonnie på tlf. 2020 4080, samt indbetaling af tilmeldingsgebyr på 1000,- kr., via MobilePay 192541. (Tilmeldingsgebyret tilbagebetales ikke, da vi skal betale for værelsesreservationen)