Lokalafdeling Sydfyn dækker Sydfyn, Langeland og Ærø, samt “Unge Hjerner” på Fyn, som er unge hjerneskadede mellem 16 og 35 år.

Vi er en aktiv forening med mange medlemmer, med både familier og enkeltpersoner, samt støttemedlemmer til foreningen!

Vi tager ofte på ture i Danmark, men også til udlandet. I Danmark mødes vi ude i Kommunerne, i Faaborg-Midtfyn Kommune er det i Hjerneskadecenteret i Hillerslev, samt i foreningshuset Guldhøj i Ringe. I Svendborg Kommune mødes vi i Frivillighuset, Havnegade 3, – på Langeland i Frivilligcenteret i Rudkøbing og på Ærø mødes vi på “Skibet” i Ærøskøbing, Statene 46.

Vi går på museum, tager på Café, besøger slotte og dyreparker. Vi tager på ferie sammen, i både ind- som udland. Vi afholder foredrag og workshops og meget meget mere. Eller hvad med at deltage i vores fællesspisninger, hvor vi mødet hver den 1. mandag i måneden og spiser lidt god mad sammen, som vores kok tilbereder frisk fra fad, hver gang, eller deltag i vores store sommerfest, hvor vores store festtelt er sat op, grillen tændt og der er hygge, kulørte lamper  og god atmosfære til langt ud på de små timer!

Som det sidste nye, er vi begyndt at tage på Shelterture, hvor vi laver mad over bål og hvor flere overnatter i naturen.

Der er aktiviteter hver uge. Det lyder som meget og det er det også, men heldigvis skal man ikke deltage i alle de arrangementer vi afholder, man bestemmer selv tempo og frekvens!

Alle aktiviteter er for medlemmer af Hjerneskadeforeningen Sydfyn & Øerne, – enkelte arrangementer er åbne for alle!

Er du endnu ikke medlem af Hjerneskadeforeningen, tilbyder vi lige nu første års medlemsskab GRATIS, efterfølgende er kontingentet kun 300,- kroner om året, for hele husstanden på adressen. Du kan jo melde dig ind nu, og hvis du om et år ikke mener det er noget for dig, ja så er vi lige gode venner af den grund! Det er også muligt at møde op til et arrangement, og deltage i wordshops mv, et par gange inden man beslutter sig for at melde sig ind!!!

Velkommen til Hjerneskadeforeningen.

Bestyrelsen i Hjerneskadeforeningen Sydfyn & Øerne

Lonnie Braagaard
KV-Redak-1
Frank Andersen

Formand
Lonnie Braagaard
Tlf: 2020 4080 mandag til fredag 10-12
E mail: mail@hjsf-sydfyn.dk
Faaborg-Midtfyn

Sekretær/Kasserer
Frank Andersen
Tlf: 6177 6633 mandag til fredag 10-12
E mail: frank@hjsf-sydfyn.dk
Faaborg-Midtfyn

Janne Skalkam - Web
Christian B Madsen - Web
Marianne Mondrup - Web
2020-07-21 11.31.35

Bestyrelsen
Janne Skalkam
Ærø/Langeland

Bestyrelsen/Unge Hjerner
Christian B. Madsen
Odense/Nordfyn

Bestyrelsen
Marianne Mondrup
Sydfyn

Suppleant
Jørgen Hansen
Faaborg-Midtfyn