Tag med som GÆST, eller som HEPPEKOR

Kan du ikke gå de mange kilometer hver dag, er du stadig velkommen til at gå med, så går du bare de kilometer du kan, og efterfølgende kan/vil du blive samlet op af en af vores følgebiler, som er med på hele turen rundt om Bornholm. Eller du kan deltage som HEPPEKOR, hvor du kan blive kørt ud på ruten og stå og heppe på deltagerne når de kommer forbi, eller deltage i lidt frivilligt arbejde, og uddele vand/kiks til de tørstige- og sultne deltagere der går turen rundt.
Du har også mulighed for at deltage som feriegæst, og bare nyde Bornholm, vi har booket et stort feriecenter, hvor der er plads til alle.

Spørg din lokalformand om hvordan du komme med på denne skønne tur, og om din lokalforening måske kan give et lille økonomisk tilskud?

Prisen for at leje en hytte på Æblehaven Feriepark starter ved 5000,- kroner for en uge. I hytten er der plads til 4 personer, og alt det udstyr du kan ønske dig i en rigtig feriepark. Der kan eventuelt også være plads i en delt hytte, hvor du bor sammen med andre, eventuelt i dit eget værelse, (prisen er da 2500,- kr/uge – i delt dobbeltværelse er prisen 1250,- kr./uge)
Turen til- og fra Bornholm er IKKE medregnet i prisen, men mon ikke der er plads i en bil eller bus – når andre lokalafdelinger tager afsted til Bornholm.
Spørgsmål eller transportproblem? Du er velkommen til at ringe til Frank Lokalafdeling Sydfyn som har telefonnummer 6177 6633.