Sidste Nyt

KONTORET

HUSK at vi  har åbent på kontoret hver mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 9-12, hvor du altid er velkommen til at kigge ind, til en kop kaffe eller andet?
På kontoret kan du også få de sidste numre af Hovedforeningens blade, samt selvfølgelig vores eget Nyhedsblad! Her finder du også diverse tryksager og vores “butik” hvor du kan se og købe de varer vi har til salg i vores web-shop!

På kontoret er der en stor samling af bøger med relevans indenfor Hjerneskadeområdet. Bøgerne kan du låne med hjem i 30 dage, så du i ro og mag kan læse dem. Her finder du blandt andet bøgerne

Håndbog for pårørende

Endnu mere bøvl – Digte af Carsten Bo Hansen

Personligheden efter en hjerneskade af Lise Ehlers & Carsten Randkløv

Hjerneskadet og hvad så af Anders Kirkeskov

MIn far har fået en hjerneskade af Katie Field

Udfordring – At leve med en hjerneskadet i familien af Stig Hagen

Børn med erhvervede hjerneskader af Vibeke Fleischer

LIvet med en hjerneskadet af Julie Lindegaard

SEX Kærlighed og en hjerne der er gået i stykker af Susan Søgaard

Overnstående titler er blot et lille udpluk af vores store samling af bøger der alle har relevans for dig som Hjerneskadet eller som pårørende.

 

Tag med på Kongeskibet

 

 En helt enestående mulighed for at komme ombord på Kongeskibet.
Det er lykkedes os at få strikket et helt utroligt tilbud sammen, hvor vi får mulighed for at besøge Kongeskibet Dannebrog.
Der er tale om en guidet tur med Kongens Samling på Kongeskibet Dannebrog i Koldinghus. Det er en unik mulighed for at opleve nogle af Danmarks mest betydningsfulde kulturarv. Kongeskibet Dannebrog er et af Danmarks ældste skibe, og det har været en del af Kongens Samling siden 1692. På turen vil du få mulighed for at gå ombord på skibet og opleve det oprindelige interiør, der er bevaret i over 300 år.
Guiden vil fortælle om skibets historie og dens betydning for Danmark, samt om de mange konger og dronninger, der har sejlet på skibet. Du vil også få mulighed for at se de smukke dekorationer og udsmykninger, der pryder skibet, samt de mange kostbare genstande, der er udstillet på skibet.
Efter turen på Kongeskibet Dannebrog vil du også få mulighed for at besøge Koldinghus, der er et af Danmarks mest betydningsfulde historiske bygninger. Koldinghus er et kongeslot fra det 13. århundrede, og det har været hovedsæde for mange af Danmarks konger og dronninger. På turen vil du få mulighed for at se de smukke rum og de mange historiske udstillinger, der findes på Koldinghus.
Alt i alt en guidet tur med Kongens Samling på Kongeskibet Dannebrog og i Koldinghus en unik mulighed for at opleve nogle af Danmarks mest betydningsfulde kulturarv og historie.
Frokosten nydes i Madkælderen på Koldinghus som består af en frokostbuffet med hjemmelavede og klassiske retter.
PRIS 680,- kr. / pr.person
PRIS for medlemmer af lokalafdeling Sydfyn & Øerne 300,- kr. / pr. person – 
 
Tilmelding til Lonnie på tlf. 2020 4080 og betaling på MobilePay 192541

Endnu fantastisk tur er i støbeskeen.
15-20 maj 2023

Denne gang går vi rundt om den skønne sydfynske Ø, Ærø. Turen bliver på ca. 60 kilometer og er fordelt over 4 dage, med 5 overnatninger på Hotel Ærø.
Da hotellet er et VOKSENHOTEL er der ikke adgang for personer under 18 år. Deltagere med børn, kan evt bo på Marstal Camping i Campinghytte.

Ophold
15.05.2023 – 20.05.2023

5 x Overnatning i standard dobbeltværelse
5 x Stor morgenbuffet 
5 x Madpakke/sandwich til vandretur (inkl. 1 styk    kildevand)
5 x 2-retters aftenmenu
5 x Aftenkaffe
1 x Ærøpandekager (serveres efter aftenmenu)

 

Pris pr. pers. 3.495,- Tillæg for enkeltværelse 1250,-

Vil du med på denne fantastiske tur, så skal du tilmelde dig til Lonnie på tlf. 2020 4080. Tilmeldingsgebyret på 1000,- kr. indbetaler du på MobilePay nr. 192541

 

KREATIVT VÆRKSTED

Mød op på vores kreative værksted hver mandag fra klokken 9-12, her kan du strikke, male, arbejde med træ og lave dine egne smykker og meget meget mere.
Tilbuddet er gratis for alle og der er gratis kaffe/the hvis du har lyst.

HURRA for Sløjd!

Så er det sikkert og vist, at vi starter op igen med vores sløjdhold. 
Vi har igen fået lokale på ESPE skole, og glæder os til at komme i gang. Det har været en lang ventetid, og derfor kribler det i fingrene for at få lidt træspåner under neglene.

Vi skal igen til at fremstille fuglehuse, foderbrætter, billedrammer og ja alt muligt i træ.

Vi starter op til marts 2023.

Lædershop

Vil du arbejde i læder, så er der rig mulighed for at komme i gang – fra 9/2 2023 starter vi et læderværksted op, hvor du kan lave et nyt bæte, en taske eller hvad med dit personlige smykkeskrin? Har du mod og lyst kan du også beklæde skrin og andre træting med læder og dermed få et fantastisk look på din thekasse eller lav et nyt cover til din mobiltelefon i slangeskin eller andet speciel skin…

Frank vil være til stede i krea mellem kl 12:30 og 15:00 hver torsdag fra 9/2-23