Sidste Nyt

KONTORET

HUSK AT KONTORET HOLDER ÅBENT

HUSK at vi  har åbent på kontoret hver mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 9-12, hvor du altid er velkommen til at kigge ind, til en kop kaffe eller andet?
På kontoret kan du også få de sidste numre af Hovedforeningens blade, samt selvfølgelig vores eget Nyhedsblad! Her finder du også diverse tryksager og vores “butik” hvor du kan se og købe de varer vi har til salg i vores web-shop!

Bestyrelsesmøder

Bestyrelsen mødes for at planlægge den nærmeste fremtid for foreningen.
Har du spørgsmål til bestyrelsen eller andet du gerne vil have bestyrelsen skal drøfte, kan du altid sende en mail til frank@hjsf-sydfyn.dk, som herefter vil bringe dit spørgsmål op i bestyrelsen.

Forslag der ønskes behandlet på bestyrelsesmødet skal være Frank (frank@hjsf-sydfyn.dk) i hænde senest 8 dage før bestyrelsesmødet.

Bestyrelsen holder møde på følgende datoer.
    8/6 – 21/9 – 9/11 2022

Værkstedet

Vores Sløjdhold i Espe er desværre stadig lukket, og vi har været nød til at rømme lokalet, da det skal ombygges, og derefter vil der desværre ikke være plads til os. Vi skal derfor se os om efter nye lokaler, og i den forbindelse er der en mulighed for at vi kan flytte ind på Kværndrup Station, som pt er ledig. 
At kunne flytte vores sløjdhold til Kværndrup Station, og betyde en stor lettelse for mange af vores medlemmer der nu nemt og billigt kan komme til sløjd, da tog og bus er i umiddelbar nærhed.
Vi afventer en kommunal beslutning omkring brugen af huset.