Sidste Nyt

KONTORET

HUSK at vi  har åbent på kontoret hver mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 9-12, hvor du altid er velkommen til at kigge ind, til en kop kaffe eller andet?
På kontoret kan du også få de sidste numre af Hovedforeningens blade, samt selvfølgelig vores eget Nyhedsblad! Her finder du også diverse tryksager og vores “butik” hvor du kan se og købe de varer vi har til salg i vores web-shop!

På kontoret er der en stor samling af bøger med relevans indenfor Hjerneskadeområdet. Bøgerne kan du låne med hjem i 30 dage, så du i ro og mag kan læse dem. Her finder du blandt andet bøgerne

Håndbog for pårørende

Endnu mere bøvl – Digte af Carsten Bo Hansen

Personligheden efter en hjerneskade af Lise Ehlers & Carsten Randkløv

Hjerneskadet og hvad så af Anders Kirkeskov

MIn far har fået en hjerneskade af Katie Field

Udfordring – At leve med en hjerneskadet i familien af Stig Hagen

Børn med erhvervede hjerneskader af Vibeke Fleischer

LIvet med en hjerneskadet af Julie Lindegaard

SEX Kærlighed og en hjerne der er gået i stykker af Susan Søgaard

Overnstående titler er blot et lille udpluk af vores store samling af bøger der alle har relevans for dig som Hjerneskadet eller som pårørende.

 

KREATIVT VÆRKSTED

Mød op på vores kreative værksted hver mandag fra klokken 9-12, her kan du strikke, male, arbejde med træ og lave dine egne smykker og meget meget mere.
Tilbuddet er gratis for alle og der er gratis kaffe/the hvis du har lyst.

HURRA for Sløjd!

Så er det sikkert og vist, at vi starter op igen med vores sløjdhold. 
Vi har igen fået lokale på ESPE skole, og glæder os til at komme i gang. Det har været en lang ventetid, og derfor kribler det i fingrene for at få lidt træspåner under neglene.

Vi skal igen til at fremstille fuglehuse, foderbrætter, billedrammer og ja alt muligt i træ.

Opstarten lader vente på sig, lokalet er næsten klart, men der er endnu ikke sat borde og stole op, ligesom den lovede udsugning ej heller er på plads. Men lige så snart vi ved noget – ved i det også…

Lædershop

Vil du arbejde i læder, så er der rig mulighed for at komme i gang – fra 9/2 2023 starter vi et læderværksted op, hvor du kan lave et nyt bæte, en taske eller hvad med dit personlige smykkeskrin? Har du mod og lyst kan du også beklæde skrin og andre træting med læder og dermed få et fantastisk look på din thekasse eller lav et nyt cover til din mobiltelefon i slangeskin eller andet speciel skin…

Frank vil være til stede i krea mellem kl 12:30 og 15:00 hver torsdag fra 9/2-23