Transport

Transporten til og fra Bornholm kan være en udfordring for mange, men det vil vi gerne hjælpe med.

Der findes 2 ruter til Bornholm. 
Vi kan tage via Ystad i Sverige til Rønne, eller via Køge til Rønne.

Via Ystad i Sverige er prisen lidt usikker endnu, da der er en temmelig dyr Øresundsbro, som vi endnu ikke har fundet en løsning på, da der er stor forskel på om vi er i personbiler/minibus eller flere store busser.
Turen via Ystad er en dagstur, hvor vi kører om dagen, og forventer at være fremme omkring kl. 15.00 til Storløkke.

Køge/Rønne er natsejlads med færgen fra Køge havn kl. 00.30, med ankomst kl. 06.00 til Rønne, hvor vi så spiser morgenmad og frokost, inden vi ankommer til Storløkke.

Transporten til og fra Bornholm kan arrangeres på flere måder, blandt dem er en fælles transport, hvor vi lejer nogle store busser og samler op fra Jylland til København, og derfra køre til Bornholm via Sverige, det kræver dog at vi er mange nok. 

Vi har modtaget et tilbud på samlet transport på Bornholm, hvor prisen for transport fra Rønne Havn til Storløkken Feriecenter og retur er 100,- kr./person.
Ligeledes har vi mulighed for at leje nogle store busser med chauffør som vil hente og bringe os fra de “Stopsteder” vi har, når vi går Bornholm Rundt. Prisen for denne transport bliver, hvis vi fylder bussen ca. 260,- kr./person for 5 dages transport.
Har vi vores “egne store busser” med, er prisen for ovenstående transport kun ca. 50,- kr./person for 5 dages transport.