Date

15 - 17 sep 2023
Expired!

Time

Vi ankommer fredag kl. 15.00
Hele dagen

Sheltertur Tørresø

Shelterpladsen er beliggende i natur- og fritidsområdet Fuglsang 1 km fra landsbyen Tørresø og helt ud til noget af Danmarks bedste badevand, Kattegat. Pladsen har 4 sheltere med plads til 5 personer i hver. Nærmeste indkøbsmuligheder er i Bårdesø 2 km.

Fuglsang er et enestående naturområde, med rig mulighed for gåture i den nærliggende naturskov, der ejes af Naturstyrelsen, og hvor biodiversiteten har gode kår idet skoven får lov til at ”passe sig selv”. Dyrelivet er særdeles rigt, lige fra egern til hjorte. Disse har mange gode gemmesteder i den vildtvoksende fauna. Der er en nyanlagt sti igennem skoven, så man kan færdes uden at få tøjet ødelagt af de mange brombærranker. Det er Friluftsrådet og Nordfyns Kommune, der har ydet bidrag til anlæg af stien, mens arbejdet primært er udført af frivillige fra området.

Når du opholder dig i shelteren, hører du kun fuglesang og havets brusen!

Har man lyst til en dukkert i Danmarks bedste badevand, behøver man kun at gå godt 100 m fra sin shelter. Det er en børnevenlig strand med masser af sand. Kommer man sejlende til området, er det let at få kajakken på land, og der er god plads til at opbevare den, indtil rejsen fortsættes.